Online kerkdiensten

10.30 Centrumkerk

7 juni

Ds. Harold Oechies

14 juni

Ds. Harold Oechies

21 juni

Ds. Marjolein Cevaal

28 juni

Ds. Harold Oechies

5 juli

Ds. Harold Oechies

Agenda

Deze week:

In verband met het Coronavirus zijn alle activiteiten in de kerk voorlopig afgelast. Als er een activiteit is zal deze online zijn. Informatie over deze activiteiten zal op de website worden vermeld.

pkn

Voorzichtige herstart kerkdiensten met kerkgangers

De kerkenraad heeft besloten om naast de online diensten een voorzichtige herstart te maken met de diensten in de Centrumkerk.  De laatste twee zondagen van juni (21 juni en 28 juni) gaan wij bij wijze van proef starten met het toegestane aantal van 30 personen.
De kerk zal worden heringericht om aan de 1,5 meter norm te voldoen, tevens zullen we belijningen en procedures voor de toegang introduceren. Ter plekke wordt u daarover geïnformeerd.
Om deel te nemen hanteren we dezelfde gezondheidseisen die de overheid stelt: bij verschijnselen die op Corona kunnen duiden niet deelnemen, tevens raden we kwetsbare groepen af om deel te nemen aan de diensten.
Om het aantal deelnemers tot 30 te beperken zijn we genoodzaakt een toegangsprocedure in te voeren. 
Voor deelname aan een dienst kunt u zich voor vrijdagmiddag 15.00 telefonisch of per mail aanmelden bij het kerkelijk bureau. U krijgt bericht of u kunt deelnemen, kom daarom alleen na bevestiging van deelname aan de dienst.

U kunt de kerkdienst in de Centrumkerk ook op zondag om 10.30 volgen via kerkomroep.nl.

Van de Commissie Inspireren:

Van de Commissie Inspireren:

Hebt u hem gezien, de lezing over Bonhoeffer op de kerkomroep? En hebt u de Zoomdiscussie ook gevolgd? Het viel ons niet tegen. Het is natuurlijk anders dan wanneer we echt bij elkaar zitten, het vergt wat meer concentratie en discipline. Maar gaandeweg ontstond toch...

Lees meer
Collectes tijdens corona-crisis

Collectes tijdens corona-crisis

Zolang de kerken gesloten zijn in verband met de corona-crisis zullen er online diensten worden uitgezonden. Tijdens deze diensten kan er niet op de gebruikelijke manier gecollecteerd worden. Om toch bij te dragen aan het werk van de Diaconie, dat in deze periode zo...

Lees meer
Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Nu veel kerkelijke activiteiten zijn afgelast en de kerkdiensten alleen via de kerkomroep te zien zijn willen we u graag op de hoogte houden van het kerkelijk gebeuren in een nieuwsbrief. Om u deze te kunnen mailen hebben we uw toestemming nodig. U kunt deze...

Lees meer

Voorbedenboek

Wilt u voorbede vragen voor iemand?
Geef het aan ons door via het formulier hiernaast.