Kerkdiensten

10.30 Centrumkerk

Agenda

14 juli

ds. C. van Steenis, Utrecht

21 juli

ds. C. H. Oechies

28 juli

ds. Ch. Schokker, Gorssel
Dienst van Schrift en Tafel

Beroep aangenomen!

Beroep aangenomen!

Tot onze vreugde heeft Ds. Marjolein Cevaal-Erbrink het beroep van de Centrumkerk aangenomen. We zijn blij en dankbaar dat de roep uit Bilthoven door haar is gehoord en zien uit naar een goede en vruchtbare samenwerking in de gemeente. Wij wensen haar en haar gezin Gods zegen toe bij het afscheid van haar huidige gemeente en bij de voorbereiding op haar komst naar de Bilthoven.
Tevens alle lof voor de beroepingscommissie die op een uitstekende manier deze taak heeft vervuld.
De intrede- en bevestigingsdienst zal D.V. medio september plaatsvinden.
Joost Kieviet, voorzitter wijkkerkenraad Centrumkerk

Afscheid Yvonne van de Graaf

Op zondag 9 juni nam onze kosteres Yvonne van de Graaf afscheid vanwege haar pensionering. Yvonne is 27 jaar kosteres geweest in Bilthoven, eerst in de Noorderkerk en na de fusie in de Centrumkerk. Sprekers waren Klaas Kuiken, ds. Rene van den Beld, Coen Helsdingen en Ella Prins. Han Siemons zorgde voor de muzikale omlijsting. Na afloop was er een druk bezochte receptie. Het ga je goed, Yvonne!

Kindernevendienst zondag 7 juli

De kinderen zijn druk met het inpakken van de vakantietasjes. Al het speelgoed wat de kerkgangers meebrachten de afgelopen weken, wordt nauwkeurig door hen gesorteerd zodat elke rugzak precies de goede spullen krijgt. Aan de zak hangt al een label met daarop ‘jongen’ of ‘meisje’ en de leeftijd.
Ook is er veel geld gegeven en daarmee zijn bijvoorbeeld tickets voor de minigolf en bonnetjes voor een ijsje gekocht.
En dan gaan er nog allerlei foldertjes in; één van de aktie, ‘vakantiebank’ om in aanmerking te komen voor een gratis vakantie en één van de bibliotheek waar de kinderen de hele vakantie gratis boeken en films kunnen lenen.
Zoals je kunt zien op de foto was er voor de kinderen van de Kindernevendienst maar één doel en dat was om de zakjes zo vol mogelijk te maken! Bedankt voor jullie geweldige hulp!
Vrijdag 19 juli, bij het begin van de vakantie zullen de tasjes via de voedselbank De Bilt hun weg vinden naar de kinderen waar ze voor bestemd zijn.
Iedereen hartelijk dank voor de bijdrage hieraan!

Neem contact op

Ben je nieuw hier en wil je weten wat je bij ons kunt doen?
Heb je een leuk idee voor een activiteit?
Wilt u voorbede vragen voor iemand?

Stuur een bericht.

Deze site is in ontwikkeling. Heeft u vragen, tips of feedback?
Stuur een bericht.