Online kerkdiensten

10.30 Centrumkerk

12 juli

Ds. Marjolein Cevaal
Kerk- en schooldienst

19 juli

Ds. Harold Oechies

26 juli

Ds. Marjolein Cevaal

2 augustus

Ds. Chienus Schokker, Gorssel

9 augustus

Ds. Rineke van Ginkel, Vreeland

16 augustus

Ds. Louise Blok

Agenda

Deze week:

In verband met het Coronavirus zijn alle activiteiten in de kerk voorlopig afgelast. Als er een activiteit is zal deze online zijn. Informatie over deze activiteiten zal op de website worden vermeld.

pkn

Voorzichtige herstart kerkdiensten met kerkgangers

De kerkenraad heeft besloten om naast de online diensten een voorzichtige herstart te maken met de diensten in de Centrumkerk.
Vanaf zondag 5 juli is er ruimte voor ongeveer 50 kerkgangers.
De kerk zal worden heringericht om aan de 1,5 meter norm te voldoen, tevens zullen we belijningen en procedures voor de toegang introduceren. Ter plekke wordt u daarover geïnformeerd.
Om deel te nemen hanteren we dezelfde gezondheidseisen die de overheid stelt: bij verschijnselen die op Corona kunnen duiden niet deelnemen, tevens raden we kwetsbare groepen af om deel te nemen aan de diensten.
Om het aantal deelnemers te beperken zijn we genoodzaakt een toegangsprocedure in te voeren. 
Voor deelname aan een dienst kunt u zich voor vrijdagmiddag 15.00 telefonisch of per mail aanmelden bij het kerkelijk bureau. U krijgt bericht of u kunt deelnemen, kom daarom alleen na bevestiging van deelname aan de dienst. U kunt de kerkdienst in de Centrumkerk ook op zondag om 10.30 volgen via kerkomroep.nl of via youtube.

Van de Commissie Inspireren

Van de Commissie Inspireren

Het winterwerk is heel anders gelopen dan we ons voorgesteld hadden. Sinds half maart zijn we eerst heel druk geweest met alles afzeggen waar we ons zo op verheugd hadden. Dat was ook spannend: konden we iedereen op tijd bereiken? We hebben zelfs nog eens voor de deur...

Lees meer
Collectes tijdens corona-crisis

Collectes tijdens corona-crisis

Zolang de kerken gesloten zijn in verband met de corona-crisis zullen er online diensten worden uitgezonden. Tijdens deze diensten kan er niet op de gebruikelijke manier gecollecteerd worden. Om toch bij te dragen aan het werk van de Diaconie, dat in deze periode zo...

Lees meer
Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Wij willen u tijdens de corona crisis graag op de hoogte houden van het kerkelijk gebeuren. Dat doen we door een nieuwsbrief. Om u deze te kunnen mailen hebben we uw toestemming nodig. U kunt deze toestemming geven door te mailen naar gemeentenieuws@pgbilthoven.nl en...

Lees meer

Voorbedenboek

Wilt u voorbede vragen voor iemand?
Geef het aan ons door via het formulier hiernaast.