Kerkdiensten

De gemeente komt op zondag samen in de kerk. De diensten worden, op een enkele uitzondering na, gehouden in de Centrumkerk, en beginnen om 10.30 uur.

Op de homepagina vindt u de komende diensten.

Kinderoppas

Elke zondagmorgen tijdens de dienst is er voor de allerkleinsten (0 t/m 4 jaar) kinderoppas.

Kinderkerk

Voor kinderen van de basisschool is er kinderkerk. De kinderen maken samen met hun ouders het begin van de dienst in de kerkzaal mee. Voor de schriftlezingen heeft de voorganger een gesprek met hen en daarna vertrekken ze naar hun eigen ruimte. Er wordt een bijbelverhaal gelezen en gesproken over het thema, aansluitend bij hun belevingswereld. De verwerking bestaat uit het doen van een spel of knutselen. De kinderen komen rond de dank- en voorbeden terug in de kerkzaal.

Koffiedrinken

Voor de dienst is er vanaf 10.00 gelegenheid om koffie te drinken in de serre. Na afloop van de dienst is er eveneens gelegenheid om koffie te drinken. Er wordt gebruikgemaakt van FairTrade-producten.

Toegankelijkheid

De kerkzaal en bijruimten van de Centrumkerk zijn goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Autodienst

Wilt u met de auto opgehaald worden, dan kan dat, neem contact op via de website. 

Beamer

De orde van dienst wordt elke zondag via een beamer gepresenteerd. Liedboeken zijn daarom niet noodzakelijk al bent u vrij om een liedboek te pakken voor in de kerk. Er is een beperkt aantal gedrukte liturgiën beschikbaar.

Ringleiding

In de kerkzaal is een ringleiding voor slechthorenden aanwezig.