Zondagavondgesprekken

Maandelijks komen we met een aantal gemeenteleden bij elkaar bij iemand thuis. Uitgangspunt is de zondagavond, maar het is ook weleens door de weeks.
We praten met elkaar over onderwerpen die te maken hebben met ons geloof en onszelf.
We kunnen goed wat nieuwe deelnemers gebruiken. 

Seizoensgesprekken

De lente-, zomer-, herfst- en wintergesprekken vinden elke maand plaats op de derde woensdag van de maand. Inloop is vanaf 9.45 in de Serre van de Centrumkerk. De bijeenkomsten duren tot uiterlijk 11.15.

Het doel is een gezellig samenzijn waarbij we door middel van luchthartige of diepzinnige gesprekken elkaar beter leren kennen. Bent u senior dan is dit wellicht iets voor u, hoewel een ieder die aan wil schuiven meer dan welkom is.  Verdere informatie wordt bekend gemaakt in kerkblad, zondagsbulletin en de website. 

Verjaardagviering 80+

Iedere eerste dinsdag van de maand vieren we in de Centrumkerk
van 10 .00 – 11.15 de verjaardag van de gemeenteleden die in die maand 80+ zijn geworden.

Huiskamergesprekken

Deze groep gaat met elkaar in gesprek naar aanleiding van een boek, waarvan we voor elke bijeenkomst een hoofdstuk lezen.
We vinden het leuk en zinvol om met leeftijdsgenoten van gedachten te wisselen over ons geloof. Aan de orde komen vragen zoals ‘wat geloof je eigenlijk’, en ‘wat betekent ‘geloven’ en hoe pas je het in het dagelijks leven toe’.
De groep is bedoeld voor iedereen tussen de 25 en 40 jaar. Of je actief betrokken bent bij de gemeente of misschien nog niet: van harte welkom. Er is ruimte voor tien deelnemers. Als er meer geïnteresseerden zijn, vormen we meer groepen.
Als je vragen hebt, of als je je wilt opgeven, stuur een berichtje.dan naar Esther Hendriks of Elske Kraan via het formulier hiernaast.