Kinderkerk

Kinderkerk

Voor kinderen van de basisschool is er kinderkerk. De kinderen maken samen met hun ouders het begin van de dienst in de kerkzaal mee. Voor aanvang van de schriftlezingen heeft de voorganger een gesprek met hen en daarna vertrekken ze naar hun eigen ruimte. Er wordt...

Lees meer
Rock Solid

Rock Solid

Rock Solid is voor alle kinderen in groep 7 en 8 en de 1e en 2e klas van de middelbare school. Rock Solid is gezelligheid, gekke spellen doen, film kijken en praten over het geloof. We starten weer op vrijdagavond 2 oktober. Klik hier voor meer informatie en een...

Lees meer
Jeugdkapel

Jeugdkapel

Elke tweede zondag van de maand vindt om 10.30 de jeugdkapel plaats in de Centrumkerk. De Jeugdkapel is voor jongeren in de middelbare-schoolleeftijd. Pittige geloofsdiscussies worden afgewisseld met leuke activiteiten om de groepsvorming te bevorderen. Contactpersoon is Patrick van Beelen.

Basiscatechese op school

Basiscatechese op school

Aan alle leerlingen van de Julianaschool wordt basiscatechese gegeven. Onder lestijd bezoekt ds. Marjolein Cevaal verschillende keren per jaar de afzonderlijke groepen. Op die manier horen ruim 500 kinderen over: “wat voor een boek is de Bijbel”, “wat gebeurt er in een kerkdienst”, “wat vieren we bij het Avondmaal”.

Kerk- en schooldienst

Kerk- en schooldienst

De kerk- en schooldiensten zijn een samenwerking tussen de Centrumkerk en de Julianaschool. De diensten vinden vijf keer per jaar plaats in de reguliere zondagsdienst. Hoewel er speciale aandacht is voor kinderen zijn deze diensten niet kinderachtig.