Kinderkerk

Kinderkerk

Voor kinderen van de basisschool is er kinderkerk. De kinderen maken samen met hun ouders het begin van de dienst in de kerkzaal mee. Voor aanvang...

Lees meer
Rock Solid

Rock Solid

Zit jij in groep 7, 8 of in de 1e of 2e klas? Kom dan meedoen met Rock Solid in de Kelder. We doen spelletjes, kletsen, lezen een stukje uit de...

Lees meer
Jeugdkapel

Jeugdkapel

Elke tweede zondag van de maand vindt om 10.30 de jeugdkapel plaats in de Centrumkerk. De Jeugdkapel is voor jongeren in de middelbare-schoolleeftijd. Pittige geloofsdiscussies worden afgewisseld met leuke activiteiten om de groepsvorming te bevorderen. Contactpersoon is Patrick van Beelen.

Kerk- en schooldienst

Kerk- en schooldienst

De kerk- en schooldiensten zijn een samenwerking tussen de Centrumkerk en de Julianaschool. De diensten vinden vijf keer per jaar plaats in de reguliere zondagsdienst. Hoewel er speciale aandacht is voor kinderen zijn deze diensten niet kinderachtig.

Basiscatechese op school

Basiscatechese op school

Aan alle leerlingen van de Julianaschool wordt basiscatechese gegeven. Onder lestijd bezoekt ds. Marjolein Cevaal verschillende keren per jaar de afzonderlijke groepen. Op die manier horen ruim 500 kinderen over: “wat voor een boek is de Bijbel”, “wat gebeurt er in een kerkdienst”, “wat vieren we bij het Avondmaal”.