Op zondag 4 oktober is de eerste kerk en schooldienst van het nieuwe schooljaar. De kindercantorij oefent al heel hard en groep 3 is volop bezig met dieren. Want het thema is…van Aap tot Zebra. Want ja, 4 oktober is natuurlijk dierendag. In onze tijd zien veel mensen dieren alleen als dingen en producten. Maar dat is niet hoe God het bedoeld heeft! Hoe dan wel? Laten we luisteren naar het scheppingsverhaal én naar de kinderen. Voor iedereen (jong en oud :-)): neem een dierenknuffel mee naar de kerk, dan maken we er een vrolijke kerkzaal van!
De kerkdienst begint om 10.30uur, er is oppasdienst en… graag even aanmelden (uiterlijk op donderdag 12.00uur via kerkelijkbureau@pgbilthoven.nl ). Om zo veel mogelijk gemeenteleden te laten deelnemen is ook de Julianaschool weer open als overloop voor de kerk.