Op zondag 12 juli kunnen alle kinderen na de kerkdienst een speurtocht lopen. De start is bij de kerk en als je in de kerkdienst geweest bent, krijg je een pakketje mee met wat eten en drinken. Dat loopt wat fijner hè. Je zoekt foto’s in de omgeving van de kerk en door letters te zoeken raad je de oplossing van onze puzzel. Stuur je oplossing op naar kinderkerkbilthoven@gmail.com  en ontvang een mooie prijs! De speurtocht is de hele zondag te lopen door de beschrijving te downloaden vanaf onze website: LOOPROUTE SPEURTOCHT. 
Inleveren van de oplossing kan ook de hele zondag maar uiterlijk tot 23.59uur! Doelgroep zijn kinderen van 0-12 jaar. We hopen dat jullie het gezellig vinden om dit samen met je ouders en vriendjes te doen: je wandelt ongeveer 30-40 minuten en je leert Bilthoven weer beter kennen. Alvast super veel plezier!
Claran Lieve (jeugdouderling) en ds. Marjolein Cevaal.

PS Vergeet niet om je aan te melden voor de kerkdienst: uiterlijk donderdag 15.00uur via kerkelijkbureau@pgbilthoven.nl