Ben jij tussen de 14 en 20 jaar, en vraag je je wel eens af: wat is dat nou, geloof? Wat kan ik daarmee? Wat geloof je dan? En wat voor verschil maakt het of je gelooft voor hoe je leeft? Dan ben je van harte welkom bij de nieuwe jongerengroep! Je mag komen met alle vragen die je hebt, je hoeft niet te geloven of dingen zeker te weten. Ik heb er nog geen naam voor, die bedenken we nog samen. Maar je bent van harte welkom op woensdag 30 oktober, om 20.00uur in de pastorie op de Merellaan (nummer 9). Dat is de eerste bijeenkomst van de nieuwe jongerengroep. Ik vind het ook heel leuk als jullie meedenken met het programma: een keer een spel, filmpje kijken, erop uit enzovoorts. Uiteraard zal ik ook een thema voorbereiden. De bedoeling is dat we om de drie weken bij elkaar komen. Heb je interesse maar kun je die dag niet? Laat het dan even weten aan Marjolein, dan kunnen we altijd even schuiven als dat handiger is. dscevaal@pgbilthoven.nl of via 030-6336151.